Over Ons


Hallo, wij zijn Bigg-E. Net als heel veel mensen over de hele wereld, denken wij na over mogelijkheden om het onnodig gebruik van fossiele brandstoffen terug te dringen. Wij vinden het milieu belangrijk, maar wij houden ook van mooie dingen. Want laten we eerlijk zijn, groen denken wordt steeds belangrijker, maar de keuzes zijn vaak beperkt. Wij brengen producten en oplossingen die voldoen aan deze criteria. Groen en Goed ontworpen.

Met de Bigg-E Street Cruiser lanceren wij onze eerste lijn vervoermiddelen op de Europese markt. Zinvol, stijlvol en een robuust ontwerp, minimalisme met oog voor detail. Stoer, stijlvol en praktisch. Dat is de Bigg-E Street Cruiser, onze eerste 100% elektrische scooter.

Het milieu een handje helpen is nog nooit zo relaxed geweest!

De Bigg-E street Cruiser is goedgekeurd voor gebruik op de Nederlandse wegen. Hij kan als snorfiets (25 km/u) of als bromfiets (45 km/u, helm verplicht) worden ingezet. Hij is voorzien van een accu die zorgt voor een actieradius tot 70 km op één lading. De oplaadtijd is vijf uur. Additioneel kan een extra accu worden geleverd, die eenvoudig gewisseld kan worden.

Maar belangrijker nog: de Bigg-E is fun! Hij rijdt zeer comfortabel en heeft door zijn stoere brede banden een stabiele wegligging. De Bigg-E accelereert door zijn elektromotor gemakkelijk en snel, ook met een passagier op de buddy-seat. De steps voor de passagier zijn van verchroomd staal en geven met hun bijzondere ontwerp een mooie touch aan de Bigg-E, net als de grote retro koplamp en lowrider achterlichten, uiteraard allemaal voorzien van LED verlichting voor optimale efficientie en lichtopbrengst. Standaard wordt de Bigg-E geleverd met een stevige, weerbestendige buddy-seat. De Bigg-E is uitgerust met moderne en betrouwbare schijfremmen. Onder op het stuur zit een grote kilometerteller. Aan de buitenkant klassiek vormgegeven in de stijl van de scooter, maar van binnen helemaal digitaal. Het display is door de verlichting goed afleesbaar en laat behalve de snelheid en afgelegde afstand ook zien hoe ver je nog kunt rijden.

Wij vinden zelf de standaard Bigg-E al mooi, maar als je iets nog specialers wilt, dan kun je jouw Bigg-E volledig personalizen naar smaak en wens. 

Kijk verder op onze website voor meer informatie over de mogelijkheden.